fredag, september 04, 2009

Kul m foto

I Idag har jag fått en förfrågan om att ett företag ska få använda ett av mina fotografier i reklamsyfte inför ett speciellt event. Riktigt kul tycker jag!

Jag har även gått loss på Photoshop, igen. Nu med Elements 7 och jag kan bara konstatera att det är kul men tidskrävande innan man lärt sig genvägarna. Att jag dessutom måste hitta knapparna till funktionerna på svenska istället för engelska tar ytterligare lite tid. Snacka om I-landsproblem!

3 kommentarer:

Tekri sa...

ett tips är att leta på youtube på videosnuttar där dom visar olika funktioner....jättebra och man lär sig:)....hållit på med elements ett tag nu...men iregel använder man samma saker hela tiden så man skulle verkligen vilja lära sig lite mer på djupet men de hinns nog :) men som sagt, kolla youtube!!! kramar i massor!

Zan sa...

Tack för tipset :-)

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Vad kul med förfrågan :)

Du frågade i min blogg om jag ska behålla kaninbebisarna och nä det kan jag inte. Bor i lägenhet så det finns inte plats (+att det hade slutat med att jag hade haft hundratals kaniner). Jag ska snart ta tag i det hela och försöka hitta nya hem till dom, men dom får inte flytta från mamman fören dom är 8 veckor.

Hoppas duhaft en trevlig helg :)