lördag, november 12, 2011

Lördagsmys

Hela dagen har idag spenderats på "Level 2, food safety in catering"-kurs. Repetition av de gamla restauranghygienskunskaperna helt enkelt. Tror inte det var nåt nytt direkt.. eller jo, hur många timmar inkubationstiden för de olika matförgiftningsbakterierna är. Tur att kursledaren var väldigt rolig och underhållande, annars hade det blivit en lång dag med tanke på att det blev ganska sent igår. Jag och två kollegor hade "birthday drinks" med inbjudna kollegor och lite annat löst folk på en av pubarna i Barnes. Mycket trevligt! 

Nu ska jag slänga mig i soffan, smälta middagen (pasta med färska musslor och vinsås) och ägna mig åt lite handarbete!

Visst är det underbara gamla planscher från 1940-talet! Speciellt den längst ner till vänster...


1 kommentar:

Birgitta sa...

Behövs nog en rolig kursledare när man är sömnig och ämnet delvis är matförgiftningsbakterier! :-)